Horeca advies


Horeca advies voor ondernemers in de horeca. Hulp bij personeel, kostenbeheersing en conceptontwikkeling.

Wij bieden u advies op allerlei onderdelen van uw horeca onderneming!

Zoals:

-Personeel: kosten, trainingen en het juiste personeel

-Inkoop/Verkoop

- Leveranciers  en kortingen vanuit ons netwerk

- Financiën en doelstellingen

-HACCP

-Marketing

-Interieur en Routing

-Rendement

-Wat u maar nodig heeft. 

Horeca Advies

Wij zijn een culinair dienstverlenend en horeca consultancy bedrijf in de breedste zin van het woord. Misschien heeft u hulp nodig bij het vinden van geschikt personeel, moet uw inslagpercentage omlaag of wilt u een nieuw horeca concept in het leven roepen, in uw bestaande of met een nieuw bedrijf. Wij begeleiden uw projecten van begin tot eind! 

Vaak sluipen er onbewust onregelmatigheden uw bedrijf binnen: het personeel is ongemotiveerd geworden, u mist inspiratie of uw omzet staat niet meer in verhouding tot uw kosten, met als gevolg dat u omzet misloopt. Wij kijken dan met een frisse blik naar uw bedrijf. 

Iedereen bij Pure Horeca en Consultancy heeft jarenlange ervaring in de horeca. Ons team heeft als voordeel dat wij allemaal onderaan de horecaladder zijn begonnen en het hele traject (praktijk en administratie gericht) hebben doorlopen tot waar we nu zijn, van chef-koks tot maîtres in de bediening. Wij hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd van leveranciers en bedrijven waar wij interessante prijsafspraken mee hebben gemaakt, waar u uiteindelijk weer van kunt profiteren.

 

Onze werkwijze

Elk bedrijf is natuurlijk uniek en daarom komen we graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de problemen en uitdagingen te bespreken en uw zaak met eigen ogen te bekijken. 

Vervolgens draait een van onze medewerkers een volle dag mee (afhankelijk van uw vraag) om te kijken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en een offerte. 

Of het nu gaat om iets kleins dat een groot verschil voor uw onderneming kan betekenen, of een geheel nieuw concept met alle aanverwante zaken. Geen advies is ons te klein! 

 

Voor een vrijblijvende afspraak klikt u HIER. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Profiteer van onze ervaring en ons netwerk! Samen zorgen we voor een stevig fundament van uw horecabedrijf.

 

Graag tot ziens in uw eigen restaurant!

 

Met culinaire groet, Bas van Venrooij