Conceptontwikkeling


Conceptontwikkeling voor horeca. We delen graag onze jarenlang ervaring met u om uw horeca concept een stevig fundament te geven.

Met onze uitgebreide en jarenlange ervaring op alle vlakken van het horeca bedrijf (personeelswerving en –training, leveranciers, financiën, HACCP, marketing, interieur, rendement, etc.) helpen we u graag om uw horeca concept een stevig fundament te geven. Het kan gaan om een geheel nieuwe zaak die u meteen vanaf het begin zo succesvol mogelijk wilt maken, of om een bestaande zaak die u nieuw leven in wilt blazen.

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt –en dit kan wat ons betreft niet vroeg genoeg zijn- begeleiden we u in het hele traject. Van het werven van het juiste personeel voor de keuken en de bediening, tot het samenstellen van een goed menu, en de marketing om klanten te laten genieten van uw droomzaak.

Samen met u zetten we een plan op om uw horeca onderneming op de kaart te zetten door middel van:

- Het bedenken van een winstgevend concept

- Styling

- Marketing

- Hulp bij financiering

- Opstart van de onderneming

 Concept Ontwikkeling

Wij onderzoeken samen met u welk concept / soort keuken / uitstraling/ inrichting het beste past bij de buurt en bij u als ondernemer. Dit gaan we dan verder uitwerken.

Onze werkwijze bij een bestaande zaak:

Elk bedrijf is natuurlijk uniek en daarom komen we graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de problemen en uitdagingen te bespreken en uw zaak met eigen ogen te bekijken. Vervolgens draait een van onze medewerkers een volle dag mee om te kijken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en een offerte.

Onze werkwijze bij een nieuwe zaak:

Graag ontmoeten we u en bespreken we zoveel mogelijk zaken die u al heeft geregeld of waar u onze hulp bij kunt gebruiken. Op basis daarvan stellen wij vrijblijvend een complete offerte op.

Voor een vrijblijvende afspraak klikt u HIER. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Profiteer van onze ervaring en ons netwerk! Samen zorgen we voor een stevig fundament van uw horecabedrijf.

Graag tot ziens in uw eigen restaurant!

Met culinaire groet, Bas van Venrooij

Ervaringsverhaal:

“Bij een restaurant in Amsterdam kwam ik een keer binnen als zzp'er, gewoon een avond meedraaien. Ik merkte al gauw dat er grote problemen waren in o.a. de keuken. Ongemotiveerd personeel, een vieze en oude keuken, slechte kwaliteit van het eten, enz. Het liep gewoon helemaal niet!

Ik ben toen het gesprek aangegaan met een van de eigenaren en aangeboden om verbetering aan te brengen. Samen zijn we begonnen met het personeel: filteren wie er graag wilde blijven en bij diegenen de motivatie terugbrengen; de rest moest op zoek naar een andere baan.

De keuken was oud en vies, we kregen budget om een nieuwe 'open' keuken te laten bouwen volgens de nieuwste standaarden. We hebben het menu en de kwaliteit aangepakt met bijbehorende gunstige prijsafspraken met de leveranciers. Toen was het zaak om de gasten die wegbleven vanwege de slechte kwaliteit terug te brengen, vooral mensen uit de buurt. Top blijven koken en goede marketing werkte!

Inmiddels hebben ze ook de rest van de zaak verbouwd, fantastisch gedaan (toen was ik al weg) en draaien ze goed!”

BullewijCk:

“We hebben een succesvol restaurant opgebouwd in een voormalig kantorengebouw te Amsterdam Zuidoost. Direct werd al duidelijk dat het een aanwinst voor de bedrijven in de buurt was. Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke prijzen! Het restaurant liep heel goed en kwam helaas door een huurconflict ten einde. Maar we hebben volop genoten van het succes!”

 

Zie verdere referenties.